DENNÍ MENU

MENU OD 24.11. DO 28.11. 2025
Rozvážíme po celé Praze, a to již od pěti jídel.
Při rozvozu je jednotná cena za jídlo včetně polévky 190kč. A za jídlo bez polévky 160kč.
Objednávky pro rozvoz přijímáme do 9:30h.
Pondělí 24.11.
Polévka: Zelná s klobásou a bramborami 1
1.Valašské výpečky z vepřové krkovičky a anglické slaniny, kysané zelí, babiččiny bramborové knedlíčky s pečenou houskou 1,3,7
2.Mletý cordon bleu s ementálem a bylinkami, bramborová kaše, pažitka 1,3,7
3.Asijské vykoštěné kuřecí stehýnko na medu s citronovou trávou a chilli s dušenou brokolicí a jasmínovou rýží 1,6,14
4.Těstovinový salát s grilovaným kuřátkem, kukuřicí, zeleninou a Americkým dresinkem 1,3,7,10
Úterý 25.11.
Polévka: Květáková se zastřeným vejcem 1,3,7
1.Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 1,3,7,10
2.BBQ grilovaný vepřový špíz s klobáskou a paprikou, smetanové šťouchané brambory 1,7
3.Kuřecí prsa tandoori pečená v jogurtu s čerstvými rajčaty, pečenou zeleninou, bylinkami, jasmínovou rýží a chléb naan 1,7
4.Shef salát s grilovaným hermelínem, listovým salátkem, vajíčkem, chlebovým chipsem, cherry rajčátky a parmazánovým dresinkem 1,3,4,7,10
Středa 26.11.
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1,3,7
1.Štěpánská hovězí pečínka s šunkou od kosti, vajíčkem a dušenou rýží 1,3
2.Belgické trhané kuře s krémovou omáčkou z černého piva, bramborové pyré, vídeňská cibulka1,7
3.Řízečky z vepřové panenky s domácím bramborovým salátem 1,3,7
4.Lívanečky s máslem a skořicovým cukrem, vanilkovou zakysanou smetanou a borůvkovým žahourem 1,3,7
Čtvrtek 27.11.
Polévka: Bramboračka 1,3
1.Vepřové na paprice s cream fresh, bylinkami a těstovinami 1,3,7
2.Kuřecí kung pao s arašídy, restovanou zeleninou a jasmínovou rýží 1,3,5,6
3.Treska v pivním těstíčku, bramborová kaše a listový salátek s francouzským dresinkem 1,3,4,7
4.Tortilla s trhaným vepřovým, chedarem, jalapenos, listový salátek, BBQ majonéza 1,3,7
Pátek 28.11.
Polévka: Kulajda s koprem 1,3,7
1.Krůtí pečínka na kmíně s dušenou karotkou a mačkaným bylinkovým brambůrkem 1
2.Grilované kuřecí prsíčko s chedarovou omáčkou, krokety 1,7
3.Špagety s pomalu dušeným boloňským ragů, bylinkami a parmazánem 1,3,7
4.Korejské hovězí v Hoi-sin omáčce s dušenou rýží a kimchi salátkem 1,2,6,9,11,14