DENNÍ MENU

MENU OD 24.11. DO 28.11. 2025

 Rozvážíme po celé Praze, a to již od pěti jídel. 

Při rozvozu je jednotná cena za jídlo včetně polévky 190kč. A za jídlo bez polévky 160kč. 

Objednávky pro rozvoz přijímáme do 9:30h.


Pondělí 24.11.

Polévka: Zelná s klobásou a bramborami 1

1.Valašské výpečky z vepřové krkovičky a anglické slaniny, kysané zelí, babiččiny bramborové knedlíčky s pečenou houskou 1,3,7

2.Mletý cordon bleu s ementálem a bylinkami, bramborová kaše, pažitka 1,3,7

3.Asijské vykoštěné kuřecí stehýnko na medu s citronovou trávou a chilli s dušenou brokolicí a jasmínovou rýží 1,6,14

4.Těstovinový salát s grilovaným kuřátkem, kukuřicí, zeleninou a Americkým dresinkem 1,3,7,10


Úterý  25.11.

Polévka: Květáková se zastřeným vejcem 1,3,7

1.Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 1,3,7,10

2.BBQ grilovaný vepřový špíz s klobáskou a paprikou, smetanové šťouchané brambory 1,7

3.Kuřecí prsa tandoori pečená v jogurtu s čerstvými rajčaty, pečenou zeleninou, bylinkami, jasmínovou rýží a chléb naan 1,7

4.Shef salát s grilovaným hermelínem, listovým salátkem, vajíčkem, chlebovým chipsem, cherry rajčátky a parmazánovým dresinkem 1,3,4,7,10


Středa 26.11.

Polévka: Hovězí vývar s těstovinou 1,3,7

1.Štěpánská hovězí pečínka s šunkou od kosti, vajíčkem a dušenou rýží 1,3

2.Belgické trhané kuře s krémovou omáčkou z černého piva, bramborové pyré, vídeňská cibulka1,7

3.Řízečky z vepřové panenky s domácím bramborovým salátem 1,3,7

4.Lívanečky s máslem a skořicovým cukrem, vanilkovou zakysanou smetanou a borůvkovým žahourem 1,3,7


Čtvrtek 27.11.

Polévka: Bramboračka 1,3

1.Vepřové na paprice s cream fresh, bylinkami a těstovinami 1,3,7

2.Kuřecí kung pao s arašídy, restovanou zeleninou a jasmínovou rýží 1,3,5,6

3.Treska v pivním těstíčku, bramborová kaše a listový salátek s francouzským dresinkem 1,3,4,7

4.Tortilla s trhaným vepřovým, chedarem, jalapenos, listový salátek, BBQ majonéza 1,3,7


Pátek 28.11.

Polévka: Kulajda s koprem 1,3,7

1.Krůtí pečínka na kmíně s dušenou karotkou a mačkaným bylinkovým brambůrkem 1

2.Grilované kuřecí prsíčko s chedarovou omáčkou, krokety 1,7

3.Špagety s pomalu dušeným boloňským ragů, bylinkami a parmazánem 1,3,7

4.Korejské hovězí v Hoi-sin omáčce s dušenou rýží a kimchi salátkem 1,2,6,9,11,14