DENNÍ MENU

MENU OD 10.3. DO 14.3. 2025

 Rozvážíme po celé Praze, a to již od pěti jídel. 

Při rozvozu je jednotná cena za jídlo včetně polévky 170kč. A za jídlo bez polévky 150kč. 

Objednávky pro rozvoz přijímáme do 9:30h.


Pondělí 10.3.

Polévka: Krémová žampiónová s baby špenátem a bramborovými nočky 1,3,

1.Vídeňský hovězí guláš ,kynuté bramborové knedlíčky, marinovaná cibulka 1,3,7 

2.Grilováný vepřový steak s Jack Daniels omáčkou, medovo-hořčicová bramborová kaše, fazolky na másle 7

3.Tagliatelle ala carbonara s pancettou, vajíčkem, barevným pepřem, smetanou a parmazánem 1,3,7

4. Apeninský salát s pečenými batáty, parmskou šunkou, marinovanou řepou a hoblinami parmazánu 7

5.Restovaná drůbeží játra na iberijské slanině, dušená rýže 1

Úterý 11.3.

Polévka: Pikatní mexická s mletým masem a fazolemi 1

1.Trhané hovězí žebírko po burgundsku s bylinkami, bramborovo-celerové pyré, pečená zelenina, bazalkový olej 1,7

2.Grilované mleté biftečky s uzeným sýrem, pepřovou omáčkou, americké brambory, listový salát 1,3,7

3.Kurkumovo-citronové risoto s grilovanou cuketou, brokolicí a restovanými žampiony, parmazán 7

4.Rakouský Gernknödl plněný povidly s vanilkovým krémem, sypaný vanilkovým cukrem a mákem 1,3,7

5. Parmazánový kuřecí steak s křupavou polentou a lehkým salátkem z rajčat a mozzarelly 7

Středa 12.3.

Polévka: Babiččina bramboračka se zastřeným vejcem 1,3

1.Hovězí ragú na švestkách a slivovici, jalovec, vaječné těstoviny 1,3,7,9

2.Hong Kong Orange kuřecí nudličky v sezamové krustě s restovanou zeleninou, kešu oříšky, jasmínová rýže 1,3,6,11

3.Smažená gouda v panko strouhance, bylinkové brambůrky, domácí tatarka 1,3,7

4.Květákovo-sýrové placičky s bramborovým pyré 1,3,7

Čtvrtek 13.3.

Polévka: Krémová zeleninová polévka

1.Konfitované bůček na česneku, smetanový listový špenát, plněný bramborový knedlík uzeným, restovaná cibulka 1,3,7

2.Plněný kuřecí řízek blaťáckým zlatem a slaninou, bramborová kaše 7

3.Špagety s filírovnou vepřovou panenkou, špenátem, smetanovou dijonskou omáčkou a rukolou 1,3,7,10

4.Středomořský Bowl s kuřecím gyrosem, trhaným salátem , pita chlebem, cizrnovou tapenádou a marinovanými rajčátky 1,3,7,10

Pátek 14.3.

Polévka: Frankfurtská s párkem 1

1.Hovězí roštěná na hříbkách s čerstvou majoránkou, jasmínová rýže 1

2.Kanadské hranolky Putine s trhaným vepřovým masem v silné masové šťávě, sypané sýrem 7

3.Plněné ravioly s masovým ragú Cagliari, cottage sýrem a mozzarellou 1,3,7

4.Vykoštěné kuřecí stehýnko s vlažným salátkem z čočky Beluga, ochucený citrusovým vinegretem