DENNÍ MENU

MENU OD 10.3. DO 14.3. 2025
Rozvážíme po celé Praze, a to již od pěti jídel.
Při rozvozu je jednotná cena za jídlo včetně polévky 170kč. A za jídlo bez polévky 150kč.
Objednávky pro rozvoz přijímáme do 9:30h.
Pondělí 10.3.
Polévka: Krémová žampiónová s baby špenátem a bramborovými nočky 1,3,
1.Vídeňský hovězí guláš ,kynuté bramborové knedlíčky, marinovaná cibulka 1,3,7
2.Grilováný vepřový steak s Jack Daniels omáčkou, medovo-hořčicová bramborová kaše, fazolky na másle 7
3.Tagliatelle ala carbonara s pancettou, vajíčkem, barevným pepřem, smetanou a parmazánem 1,3,7
4. Apeninský salát s pečenými batáty, parmskou šunkou, marinovanou řepou a hoblinami parmazánu 7
5.Restovaná drůbeží játra na iberijské slanině, dušená rýže 1
Úterý 11.3.
Polévka: Pikatní mexická s mletým masem a fazolemi 1
1.Trhané hovězí žebírko po burgundsku s bylinkami, bramborovo-celerové pyré, pečená zelenina, bazalkový olej 1,7
2.Grilované mleté biftečky s uzeným sýrem, pepřovou omáčkou, americké brambory, listový salát 1,3,7
3.Kurkumovo-citronové risoto s grilovanou cuketou, brokolicí a restovanými žampiony, parmazán 7
4.Rakouský Gernknödl plněný povidly s vanilkovým krémem, sypaný vanilkovým cukrem a mákem 1,3,7
5. Parmazánový kuřecí steak s křupavou polentou a lehkým salátkem z rajčat a mozzarelly 7
Středa 12.3.
Polévka: Babiččina bramboračka se zastřeným vejcem 1,3
1.Hovězí ragú na švestkách a slivovici, jalovec, vaječné těstoviny 1,3,7,9
2.Hong Kong Orange kuřecí nudličky v sezamové krustě s restovanou zeleninou, kešu oříšky, jasmínová rýže 1,3,6,11
3.Smažená gouda v panko strouhance, bylinkové brambůrky, domácí tatarka 1,3,7
4.Květákovo-sýrové placičky s bramborovým pyré 1,3,7
Čtvrtek 13.3.
Polévka: Krémová zeleninová polévka
1.Konfitované bůček na česneku, smetanový listový špenát, plněný bramborový knedlík uzeným, restovaná cibulka 1,3,7
2.Plněný kuřecí řízek blaťáckým zlatem a slaninou, bramborová kaše 7
3.Špagety s filírovnou vepřovou panenkou, špenátem, smetanovou dijonskou omáčkou a rukolou 1,3,7,10
4.Středomořský Bowl s kuřecím gyrosem, trhaným salátem , pita chlebem, cizrnovou tapenádou a marinovanými rajčátky 1,3,7,10
Pátek 14.3.
Polévka: Frankfurtská s párkem 1
1.Hovězí roštěná na hříbkách s čerstvou majoránkou, jasmínová rýže 1
2.Kanadské hranolky Putine s trhaným vepřovým masem v silné masové šťávě, sypané sýrem 7
3.Plněné ravioly s masovým ragú Cagliari, cottage sýrem a mozzarellou 1,3,7
4.Vykoštěné kuřecí stehýnko s vlažným salátkem z čočky Beluga, ochucený citrusovým vinegretem